Anlık Bildirim

Acer’dan üst seviye kavisli oyuncu monitörü

Acer Predator XR343CKP kavisli oyuncu monitörü 1ms tepki süresi ve 100Hz tazeleme oranına sahip. Bununla birlikte rakiplerine oranla çok daha yüksek bir fiyata sahip.

İlginin ve kâr marjının yüksek olduğu oyuncu monitörü segmentine birbiri ardına yeni üyeler katılıyor. Bunların bir kısmı alt seviye segmentte yarışırken geneli de yüksek fiyat ortalamalarına sahip. Acer bunlardan birisi.

Acer Predator XR343CKP özellikleri ve fiyatı

Acer Predator XR343CKP monitör modeli 34 inçlik kavisli IPS ekranında 3440 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor. Mavi ışığı azaltan modu ile birlikte ekranın tepki süresi 1ms civarında gerçekleşiyor. Ayrıca tazeleme oranı da 100Hz seviyesinde.

FreeSync desteği sunan monitör yırtılmaların önüne geçerken farklı tazeleme oranlarına da olanak sağlıyor. 1000:1 kontrast oranı yanında 350 kandela parlaklık değeri yer alırken 1.07 milyar renk derinliği ve standart sRGB renk gamı mevcut.

Bağlantı tarafında HDMI, DisplayPort ve 5 adet USB portu mevcut. Acer Predator XR343CKP monitör modeli için kendi sitesinde 1799$ fiyat etiketi belirlenirken Amazon gibi perakende mağazalarında 1000$ seviyesini bulabilmek mümkün.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim