Anlık Bildirim

Action Launcher Pro ana ekran uygulaması, hızlı erişim süreleri ile dikkat çekiyor

Android cihazının varsayılan olarak sunduğu kullanıcı arayüzünü beğenmeyenlerin en çok başvurduğu uygulamalardan birisi ana ekran uygulamaları.

Kullanıcılara istedikleri gibi bir ana ekran düzeni kurmalarını sağlayan bu uygulamaların sayısı hızla artıyor ve aralarında sunduğu özellikler bakımından dikkat çekenler de oluyor.

Action Launcher Pro, 4.18$ gibi bir fiyat etiketine sahip olsa da sunduğu özelliklerle fiyatını hak ediyor.

Tweet Lanes uygulamalası geliştiricisinin imzasını taşıyan Action Launcher Pro, uygulamaları rakiplerine göre daha hızlı başlatmasıyla öne çıkıyor.

Uygulamada, bildirim ekranı haricinde ana ekranın üst kısmında bir menü çubuğu bulunuyor. Bu çubuk ile uygulama menüsüne ulaşım hızlanıyor. Ayrıca uygulama oluşturmak istediğiniz ana ekran klasörlerine bir kapak atamanızı sağlıyor. Bu kapağı uygulamaların ikonlarından seçebiliyorsunuz. Ancak örneğin çağrı ikonunu seçtiğinizde, tek dokunmayla telefonun çağrı ekranına geçiyorsunuz. İki kere dokunduğunuzda ise klasör açılıyor ve içerisinde uygulamaları gruplayabiliyorsunuz. Bu tarz klasörler şeffaf bir kare ikonu ile temsil ediliyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrislacy.actionlauncher.pro
Action Launcher Pro ana ekran uygulaması, hızlı erişim süreleri ile dikkat çekiyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim