Anlık Bildirim

İkinci nesil AirPods kablosuz kulaklıklar geliyor

Apple, daha gelişmiş özelliklere sahip ikinci nesil AirPods kablosuz kulakları için kolları sıvamış durumda. Suya karşı dirençli olması beklenen kulaklığa, W2 yonga setinin eşlik edeceği söyleniyor.
Eylül 2016'da iPhone 7 serisi için düzenlenen etkinlik kapsamında lanse edilen AirPods kablosuz kulaklıklarının ikinci nesli daha gelişmiş özelliklerle birlikte geliyor. Bu yıl Eylül ayında, yeni iPhone modellerinin tanıtımı esnasında lanse edilmesi beklenen yeni AirPods kablosuz kulaklıklarının yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor. 
Diğer rakiplerinde olduğu gibi suya karşı direnç göstermesi beklenen yeni kulaklığa, W2 çipinin eşlik edeceği söyleniyor. Selefi W1'den daha yetenekli olan W2 çipini daha önce Apple Watch Series 3'te görmüştük. W1 çipine göre yüzde 70 oranında daha hızlı çalışan W2 çipi, aynı zamanda yüzde 50 daha az pil tüketiyor. Bu da yeni AirPods'ların pil ömrünün daha uzun olacağı anlamına geliyor. 
 
"Hey Siri" ses algılama desteğine sahip olacak B288 model numaralı yeni AirPods, daha zahmetsiz bir kulaklık halini alacak. Bir önceki nesil AirPods'larda Apple'ın dijital sanal asistanı Siri'yi kullanabilmek için kulaklığa iki kere tıklıyorduk ancak yeni nesil AirPods'larda bu alışkanlığımız değişeceğe benziyor. Hey Siri aktivasyon desteğiyle birlikte Siri'yi çağırmak için tıpkı iPhone'larda olduğu gibi "Hey Siri" dememiz yeterli olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim