Anlık Bildirim

Alto's Odyssey 22 Şubat'ta çıkıyor

Şimdiye kadar milyonlarca indirilme sayısına ulaşan Alto's Adventure'ın devamı niteliğinde yeni bir oyun geliyor: Alto's Odyssey, 22 Şubat'tan itibaren App Store'da yer alacak.
Sevilen oyun Alto's Adventure'ın devamı olan Alto's Odyssey nihayet hazır ve 22 Şubat tarihinde iOS platformuna çıkmak için gün sayıyor. 22 Şubat'ta yalnızca App Store'da satışa çıkacak olan Alto's Odyssey için ön sipariş seçeneği de mevcut. Oyun ülkemizde 22,99 TL'den satışta olacak. 
Oyunun hikayesi ise şöyle: ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çölün sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğuna adım attığınız Odyssey'de çöl tepelerinden antik tapınaklara, gizemli kanyonlara kadar üç farklı biyom bulunmakta. Gerçek zamanlı hava olaylarının içinde sürüklendiğiniz bu yolculuk içerisinde çeşitli zorluklarla karşılaşmanız her an mümkün. Yeni oyunda, Alto's Adventure'daki simgesel lamalar da tarihe karışıyor. 
Snowman tarafından geliştirilen iOS 10 ve üstü cihazlar için desteklenen oyun, yaklaşık olarak 193 MB boyutunda. Türkçe dil desteği de bulunan Alto's Odyssey'i 22 Şubat'tan itibaren App Store üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.  
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim