Anlık Bildirim

Alto's Odyssey Android kullanıcılarıyla buluştu

Şimdiye kadar milyonlarca indirilme sayısına ulaşan Alto's Adventure'ın devamı niteliğindeki Alto's Odyssey, bugün itibariyle Android kullanıcılarıyla buluştu.
Noodlecake Studios’un geçtiğimiz Şubat ayında piyasaya sürmüş olduğu oldukça fazla beğeni toplayan IOS oyunu Alto’s Odyssey, Android kullanıcılarıyla buluştu. Bugün itibariyle Android kullanıcıları oyuna Google Play Store üzerinden erişebilecekler.

IOS üzerinden 24,86TL’ye satışa sunulan ve herhangi bir uygulama içi satın alma işlemine sahip olmayan oyun, Android üzerinden bedava indirilebiliyor ve kazancını uygulama içi satın alma işlemlerinden sağlamayı hedefliyor. Ayrıca IOS üzerinden indirilen oyunda herhangi bir mobil uygulama reklamı bulunmazken, oyunun Android versiyonunda bulunuyor.
Alto Odyssey'in Android sürümünü buradan, IOS sürümünü buradan indirebilirsiniz. 

 
Oyun Tanıtımı 

Ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çöl uzanır. Sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğunda Alto ve arkadaşlarına katılın.

Rüzgarlı kumulların üzerinden uçun, nefes kesici kanyonların üzerinden geçin ve evinizden çok uzaktaki olağanüstü yerlerde saklı şehirler keşfedin.

Yol boyunca binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecek, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek ve yaramaz lemurlar yakalayacaksınız.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim