Anlık Bildirim

Amazon, İstanbul’un belirli bölgeleri için aynı gün teslimat yapıyor

İstanbul içi belirli bölgelerde sabah saat 10.30’a kadar verilen siparişlerde aynı günün akşamına kadar teslimat yapılabilecek. Aynı gün seçeneği sepette seçilebiliyor.

Genelde internet üzerinden yapılan alışverişlerde 1-3 gün arası teslimat süreleri mevcut ve müşterilerin büyük kısmı da bunu kabul etmiş durumda. Bununla birlikte aynı gün teslim edilmesi gereken acil ihtiyaçlar da olabiliyor.

Belirli bölgeler

Amazon.com.tr platformu İstanbul’un belirli bölgeleri için aynı gün teslimat hizmeti vermeye başladığını duyurdu. Yeni servis sabah 10:30’a kadar verilen siparişlerin aynı gün içinde adrese teslim edilmesini sağlıyor.

Sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen tüm ürünler için geçerli hizmetle Pazartesi’den Cumartesi’ye saat sabah 10:30’a kadar verilen siparişler aynı gün akşam 17.00-21.00 saatleri arasında teslim ediliyor.

Televizyondan tost makinesine, cep telefonundan kitaba, kahve makinesinden çocuk oyuncaklarına kadar birçok farklı ürün grubunda geçerli Aynı Gün Teslimat hizmetinde minimum sepet tutarı aranmıyor.

Amazon hesabınızda oturum açtıysanız ve ürün ayrıntıları sayfasında teslimat yeri olarak uygun bir adres seçtiyseniz, ürünü sipariş etmek için ne kadar süre kaldığını gösteren bir zaman penceresi çıkıyor. Aynı Gün (Akşam Teslimat) seçeneğini de burada görebilirsiniz. Amazon.com.tr müşterileri aynı gün teslimat hizmetinden 12.90 TL karşılığında faydalanabiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4771 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, amazon aynı gün ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim