Anlık Bildirim

Analiz : 2010 yılından bu yana iPhone satışları Samsung Galaxy amiral gemi modellerinin toplam satışından fazla


Samsung bir süre önce Android işletim sisteminin lokomotifi haline gelen Galaxy S serisi cihazların bugüne kadar 100 milyon satış rakamını geçtiğini ifade etmişti. Seri içinde Galaxy S3, geçen yıl üçüncü çeyrekte en çok satan akıllı telefon olmayı da başarmıştı. 2010 yılından bu yana iPhone ve Galaxy serisi amiral gemi modellerinin satış rakamını karşılaştıran bir analiz yayınlandı. 

Raymond James tarafından yapılan analize göre, iPhone 4/4S/5 modelleri bugüne kadar 219 milyon adet satarken, Samsung S serisi ve Note serisi amiral gemi modelleri de 131 milyon toplam satış yaptı. 

iPhone modellerinin karşısına bugüne kadar pek çok killer tabir edilen ürünler çıksa da hiçbiri Samsung kadar büyük başarı elde edemedi. Bugün geldiğimiz durumda da hem akıllı telefon hem de tablet pazarında Samsung rakibini terletmeye başladı. Apple asıl çıkışı iPhone 4 ile yakalamış olmasına rağmen, Samsung her yeni Galaxy S modelinde momentumu biraz daha artırdı.

Samsung ABD ürün bölümü şefi Kevin Packingham, iPhone 5 lansmanı sonrası Galaxy S3 modelinin satışlarının yükselişe geçtiğini belirtiyor. Bu yıl da rekor satışlar yapması muhtemel yeni Galaxy amiral gemi modelleri ile birlikte aradaki farkın kapanması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1642 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 4, iphone 5 ve
3 etiket daha Samsung Apple galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim