Anlık Bildirim

Analiz : iPhone 6 serisi 21 milyon rakamına ulaşmış olabilir

Analiz : iPhone 6 serisi 21 milyon rakamına ulaşmış olabilir

Satışa çıktığı ilk haftayı 10 milyon gibi rekor bir rakamla kapatan yeni iPhone 6 serisi, analizlere göre Eylül sonunda Türkiye gibi yeni ülkelere açılmasıyla bu rakamı daha da katlamış gibi görünüyor. 

İlk hafta sonrasında Mixpanel tarafından yapılan ölçümlerde ekosistemde iPhone 6 benimsenme oranı yüzde 3.22, iPhone 6 Plus benimsenme oranı yüzde .47 şeklinde belirmişti. Bu haftasonu itibariyle ise iPhone 6 benimsenme oranı yüzde 5.86'e, iPhone 6 Plus benimsenme oranı ise yüzde 1.28'e yükseldi. 

Oranlardaki değişim hesap edildiğinde iPhone 6 serisinin toplamda 21 milyon satış rakamına ulaşmış olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca iPhone 6 satış oranı iPhone 6 Plus'a göre 4.25'e 1 şeklinde ilerliyor. Bu bakımdan 17 milyon-4 milyon şeklinde bir sıralamanın olması ihtimal dahilinde. 

iPhone 6 serisinin yapılan eleştirilere rağmen tüketici tarafından büyük bir ilgi gördüğü gözlerden kaçmıyor. Ülkemizde dahi yüksek fiyatlara rağmen onbinlerce satış rakamının konuşulduğu düşünüldüğünde yeni rekorların gelmesi de kaçınılmaz oluyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
901 kez okundu.
50 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iPhone 6 Plus
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim