Anlık Bildirim

Android Go işletim sistemli ilk Samsung akıllı telefon duyuruldu

Samsung, Google'ın sadeleştirilmiş mobil işletim sistemi olan Android Go için özel olarak oluşturulan ilk akıllı telefonunu duyurdu. Başlangıçta Hindistan ve Malezya'da satılacak.
Koreli üretici uzun zamandır uygun fiyatlı telefonlar üretiyor ve satış rakamları gelişmekte olan ülkelerde oldukça iyi durumda. Bu yüzden Go platformunun kendine özel telefona sahip olması gerçekten şaşırtıcı değil, bu birincisi bile olabilir.
Samsung Galaxy J2 Core, Android GO için özel ayarlanmış uygulamalarla önceden yüklenmiş olarak geliyor. Google Apps, Google Asistan, YouTube, Gboard, Chrome, Google Haritalar, Dosyalar, Gmail ve Google Play'in küçültülmüş sürümleri de dahil olmak üzere, Google'ın halihazırda kullanıma sunduğu uygulamalar yüklü olarak gelecek. Ancak gelecekte özelleştirilecek diğer popüler uygulamalar hakkında bilgiler kesinleşmiş değil.

Samsung Galaxy J2 Core özellikleri 

Alt orta sınıfı hedefleyen J2 Core'un sahip olduğu özellikler: 1GB RAM, 8GB depolama alanı, 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera ve 5 inçlik 540 x 960 piksel çözünürlüklü ekran. Ayrıca mobil veriyi desteklemeyen J2 Core ile WiFi üzerinden internete bağlanmak mümkün. Başlangıçta Malezya ve Hindistan'da satışa sunulacak, ancak Samsung gelecekte daha fazla pazarda da yerini alacağını söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim