Anlık Bildirim

Android Market 3.1.3 sürümüne güncellendi, +1 seçeneği ve daha fazla özellik eklendi


Google Android işletim sisteminin uygulama mağazası olan Android Market 5 milyarı geçen indirme sayısıyla, 15 milyarı geçen Apple App Store’un en büyük rakibi konumunda. Ancak denetim yetersizliğinden dolayı son dönemlerde artan zararlı yazılım istilası Android Market’in en büyük problemi.

Son güncellemeyle yeni bir tasarımla kullanıcının karşısına çıkan Android Market,
3.1.3 güncellemesini de yayınlamaya başladı. Güncelleme Google'ın, o sayfaya önem verdiğinizi gösteren ve hali hazırda Android Market web uygulamasında kullanılan +1 yeniliğini uygulamalar için de getirirken yanında önemli bazı yenilikler sunuyor.

Bunlardan ilki uygulama sipariş ederken özel PIN kodu kullanılması. Bu kod App Store’da kullanılan sisteme benziyor ve uzun süredir böyle bir sistemin kullanılması isteniyordu. Çünkü özellikle ailesinin kredi kartı bilgisine sahip çocukların gelişi güzel Google Checkout ile uygulama satın alması sık rastlanılan bir durum.
Ayrıca yine kredi kartını ele geçiren kötü niyetli kişilerin de direkt alışveriş yapmasını engelliyor. PIN kodu eklemek için Menü tuşu-Ayarlar-PIN numarası koy veya değiştir adımlarını takip etmek yeterli.

Diğer bir özellik ise uygulama izinlerinin her birinin üzerine tıklanarak daha fazla detayın öğrenilmesi. Özellikle kötü niyetli yazılımlarda kullanıcının yüklemeden önce daha fazla incelemesine imkan tanıyor.

Son özellik ise Ayarlar menüsünün daha fazla opsiyon barındırması.

Android Market'in yeni versiyonu önümüzdeki birkaç hafta süresince peyder pey yayınlanacak. Manuel olarak denemek isteyenler için apk kurulum dosyası internette mevcut durumda.
Android Market 3.1.3 sürümüne güncellendi, +1 seçeneği ve daha fazla özellik eklendi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim