Anlık Bildirim

Android için Evernote güncellendi

Mobil platformların popüler not alma uygulaması Evernote, Android 4.0 güncellemesinden sonra, platform için en güçlü sürüm olduğunu belirttiği Evernote 4.0 versiyonunu yayınladı.
 

Evernote 4.0 uygulamasının her ekranı daha kolay ve hızlı kullanım adına yeniden tasarlandı. Ana ekran eskisinde çok farklı hale geldi. Ana ekranda not oluşturma opsiyonları ve doğrudan sizi not defterlerine, etiketlere ve yerlere götürecek butonlar biraraya getirildi. Ana ekrana ulaşmak içinse ekranı sağa sürüklemek veya fil ikonuna tıklamak yeterli.

Not defteri ve not listeleri yeniden tasarlandı ve aranan içeriğin daha kolay bulunması sağlandı. Kendi not defterleriniz ve başkalarının sizinle paylaştığı not defterleri artık tek bir görünümde biraraya geliyor.
 
İçeriklerdeki menü çubukları da elden geçirildi. Her menü çubuğu bulunduğu içeriğe göre farklı seçimler sunacak. Örneğin not defteri içerisindeki alt menü çubuğu düzenleme, paylaşma ve etiketleme gibi işlemler sunarken, not listesindeki alt menü çubuğu yeni bir not oluşturma veya notlar arasında arama yapma gibi seçenekler sunuyor.

Notların kenarlarındaki navigasyon çubuğu kaydırma esnasında kaybolarak tam ekran görünümü sunarken, kaydırmaya başladığında yeniden ortaya çıkıyor.

Ekranı yatay sürükleme de Not defteri, Etiketler ve Yerler kategorileri arasında geçiş yapılmasını sağlayacak. Ana ekrandan sola sürükleyerek not listesine geçilirken sağa sürüklenerek yine ana ekrana dönülebilecek.

Yerler ekranı eğer lokasyon servislerini aktif hale getirdiyseniz not aldığını yerleri haritada gösterebilecek. 

Ayarlar kısmında da isim üzerine tıklandığında aylık kullanım limiti görülürken, ücretsiz kullanıcılar için profil ikonu, Premium kullanıcılar için farklı bir simge ismin yanında görünecek.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim