Anlık Bildirim

Android tabanlı telefonlar için Firefox 4.0 çıktı

Mozilla Vakfı yeni tarayıcısı Firefox 4'ün akıllı telefonlara özel versiyonunu da Android platformu için kullanıma sundu. Masaüstü versiyonuyla benzer şekilde sale motorunu temel alan mobil sürümde Mozilla, hareket halindeki kullanıcılara, zahmetsizce ve eğlenceli bir şekilde en yüksek mobil internet deneyimini yaşatmayı birinci önceliği olarak belirlemiş.

Yine masaüstü Firefox 4.0'da gördüğümüz yeni "akıcı" kullanıcı arabirimini temel alan mobil sürümde, kişiselleştirilebilir başlangıç sayfası, tek buton ile sık kullanılanlara ekleme, Firefox Sync özelliği, sık sık ziyaret ettiğiniz sitelere hızlı erişim için "Harika Ekran" özelliği, kolay paylaşma, PDF olarak kaydet özelliği ve mobil eklentiler gibi yeniliklerle geliyor.

Perrformans anlamında da bir takım güncellemeler içerdiği ve önceki sürümlere göre çok daha hızlı ve tabii ki daha kararlı çalıştığı belirtilen Firefox 4.0 tarayıcısı Android Market üzerinden indirilebiliyor. Bu arada haberimiz bitirmeden önce son bir not olarak Firefox 4.0 internet tarayıcısı için Android 2.0 veya üzeri işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor.

Android tabanlı telefonlar için Firefox 4.0 çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17731 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tarayıcı, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim