Anlık Bildirim

Anket: 2017 yılının en iyi mobil oyunları

DonanımHaber yılın enlerini sizlerin oylarıyla belirlemeye devam ediyor. Şimdi sıra yılın en iyi mobil oyununu belirlemekte. Siz de bu karara ortak olmak isterseniz anketimize katılabilirsiniz.
2017 yılında mobil içerik mağazalarına farklı kategorilerde birçok yeni oyun eklendi. Kimisi grafik kalitesi ile öne çıkan oyunlardan kimisi de çoklu oyuncu yetenekleri ile kitleleri peşinden sürüklemeyi başardı. Bu oyunlardan dikkat çekici olanlarını sizler için bir araya getirmeye çalıştık. Not: Listemizi hazırlarken oyunların özellikle bu yıl içerisinde çıkış yapmış olmasını ve popülerliğini baz alarak oluşturduk.
Yazımızın devamında yer alan ankette oy kullanarak sizin için en iyisi olduğunu düşündüğünüz mobil oyuna karar verebilirsiniz. Sizin seçiminiz olan oyun listede yoksa yorumlarınızda belirterek listeye girmesini sağlamanız mümkün. Şimdi gelin oylarınızla yılın en iyi mobil oyununa siz karar verin.

Monument Valley 2

Anket: 2017 yılının en iyi mobil oyunları
 
Büyüleyici bir mimari boyunca yolculuğa çıkarken anne ve çocuğuna rehberlik ettiğiniz oyun, gizemli ve hareketli mimarisiyle birlikte oyuncuyu adeta bir bulmacanın içine çekmeyi başarıyor. Türkçe dil desteği de bulunan oyunu Google Play Store ve App Store üzerinden 17,99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Rules of Survival 

Anket: 2017 yılının en iyi mobil oyunları
 
Rules of Survival, Playerunknown's Battlegrounds'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Uçaktan ıssız bir adaya düşen 120 silahsız oyuncu arasından birisi olacağınız oyunda, tek başınıza veya 4 kişiye kadar küçük bir takım kurarak hayatta kalma mücadelesi vermeniz isteniyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Recontact Istanbul:Eyes Of Sky

Dünyanın ilk sinematografik mobil oyunu olan Eyes of Sky, İstanbul'da geçen interaktif bir polisiye simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden edinebilirsiniz.

PES 2018 Pro Evolution Soccer

Sevilen futbol oyun Pro Evolution Soccer, yıl içerinde iOS ve Android platformları için indirilmeye sunuldu. Yıla damga vuran oyunlardan bir tanesi olan PES 2018 yaklaşık olarak 1.7 GB boyutunda. Oyunu ücretsiz bir şekilde Google Play Store ve App Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.  

Bridge Constructor Portal

Diğer köprü inşaatı oyunlarından sıyrılan Bridge Constructor Portal'ın hikayesine göz atacak olursak, gözcü taretleri; asit havuzlarını ve lazer bariyerlerini aşmak, anahtar bulmacalarını çözmek ve test odalarından zarar görmeden geçmek için portallar, itici güç jeli, geri itici jel, fırlatma plakaları, küpler vb. gibi Portal araçlarından yararlanarak çeşitli engelleri geçmeyi amaçlamakta. Türkçe dil desteği de bulunan oyunu, Google Play Store ve App Store üzerinden 17,99 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
2017 yılının en iyi mobil oyunlarını seçiyoruz Oy Ver 2041 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9580 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, anket ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim