Anlık Bildirim

Anomaly Warzone Korea, Appstore ve Google Play'deki yerini aldı

Anomaly Warzone Earth ile birlikte mobil oyuncuların beğenisini kazanan 11 Bit Studios, serinin devamı niteliğindeki yapımı Anomaly Warzone Korea'yı Android ve iOS platformları için yayınladı.

İlk oyundakine benzer bir hikayeyle karşımıza çıkan yapım, uzaylıların Kore'yi işgalini konu alıyor. Stratejik unsurların oldukça ön planda yer aldığı yapım her ne kadar bir kule savunma oyunu gibi görünse de bu sefer kule savunmasını yapanların uzaylılar, bu savunmayı kırmaya çalışanların ise insanlar olduğunu belirtelim. Eğimli bir kuş bakışı kamera açısına sahip olan yapım, kaliteli grafikleriyle oldukça tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Bu kaliteli görselliğin yanı sıra, dokunmatik ekranı başarılı bir şekilde kullanan yapım, basit bir kontrol yapısıyla da oynanabilirliği arttırıyor. Anomaly Warzone Korea, sesleri ve ses efektleriyle de grafik ve kontrollerdeki başarısını sürdürüyor.

Kule savunma oyunlarından sıkılan ve artık saldırının bir parçası olmak isteyen mobil oyuncuların kesinlikle denemesi gereken yapımlar arasında yer alan Anomaly Warzone Korea'ya Appstore üzerinden 5.49 TL, Google Play üzerinden ise 2.83$ ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim