Anlık Bildirim

Apple 15-28 Eylül tarihlerinde personel izinlerini kapatıyor

Apple 15-28 Eylül tarihlerinde personel izinlerini kapatıyor

Apple'ın 10 Eylül tarihinde tanıtması beklenen yeni iPhone modelleri için yapılacak etkinliğe henüz bir davetiye ortaya çıkmasa da firma tarafında bazı hareketlilikler yaşanıyor.

Bunların birisi alıştığımız üzere çalışan izinlerinin iptali. Apple genelde iPhone ve iPad ürünlerinin piyasaya çıkacağı dönemlerde ilgili tüm personelin izinlerini iptal ediyor. 

Firma içinden elde edilen belgelere göre AppleCare çalışanları 15-28 Eylül tarihleri arasında izin alamıyor. 28 Eylül sonrasında ise izinler açık görünüyor. Bu da Apple'ın 20 Eylül tarihinde muhtemel bir iPhone 5S ve 5C modellerinin satışı iddiasını güçlendiriyor.

İddialar 10 Eylül'deki iPhone 5S ve 5C lansmanın ardından 16 Eylül'de iOS7 işletim sisteminin yayınacağı ve 20 Eylül'de de modellerin peyderpey global olarak satışa sunulacağı noktasında birleşiyor. 

iPhone 5S modelinde Apple'ın A6'dan yüzde 31 daha hızlı ARMv8 tabanlı A7 işlemcisi, Home butonuna entegre edilmiş parmak izi okuyucu, 128GB kapasite seçeneği gibi yenilikler sunması bekleniyor. iPhone 5C modeli ise hızı azaltılmış bir A6 işlemcisi, daha az RAM boyutu, plastik kasa ve daha güçsüz batarya haricinde iPhone 5 modelinin tüm donanımını miras alacak. 

iPhone 5S modelinin yine 649$ başlangıç fiyatına sahip olması beklenirken, üretimi durdurulacak iPhone 5'in yerini alan iPhone 5C'nin ise 500$ başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1584 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S ve iphone 5c
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim