Anlık Bildirim

Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı 11 Haziran'da, biletler tükendi


Her yıl Apple'ın işletim sistemlerinin geleceğinin tartışıldığı ve yeniliklere kapıların açıldığı Dünya Geliştiriciler Konferansı - WWDC 2012 bu yıl 11 Haziran -15 Haziran tarihleri arasında San Fransisco'da Moscone West Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Konferans kapsamında Apple mühendisleri tarafından yazılım alanında verilecek 100'ün üzerinde teknik sunum, iOS ve OS X teknolojilerinden nasıl en iyi şekilde yararlanılacağını gösteren 100 uygulamaları laboratuvar, farklı oturumlar, geçen yılın öne çıkan başarılı uygulamaların ödüllendirildiği Apple Tasarım Ödülleri gerçekleştirilecek.

Apple'ın 1599$'dan piyasaya sürdüğü biletler sadece 2 saat içerisinde tükendi. Bu yıl konferansa ilginin oldukça fazla olacağı belirtiliyor. Geçen sene 6 saatte, bir önceki yıl 14 saatte biletler tükenmişti.

En başta yeni bir iPad mini dedikodularının konferansta ortaya çıkması bekleniyor. Ayrıca iOS 6 ve OS X Mountain Lion sürümlerinin de konferansta ele alınması ihtimali, talebi artıran unsurlardan. Konferansın sloganı ise "hepimizin beklediği hafta" şeklinde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3648 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad mini ve wwdc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim