Anlık Bildirim

Apple, Watch'ın arayüzü için özel bir ekip kurdu

Apple'ın kısa bir süre önce açtığı iş ilanı Apple Watch için özel bir ekip kurduğunu gösteriyor. "Clock Face Team" adı verilen ekip akıllı saatin arayüzünü geliştirecek.
Apple, Watch'ın arayüzü için özel bir ekip kurdu
 
Çalışan almaya devam eden Apple kısa bir süre önce ilanlarına yazılım mühendisi ekibi için çalışan aradığını da ekledi. iPhoneHacks ise bu ilan ile işe alınacak kişilerin Apple Watch için oluşturulan özel yazılım grubuna ekleneceğini keşfetti. "Clock Face Team" adındaki yazılım ekibi Apple Watch'ın arayüzünde geliştirmeler yapacak.
Akıllı saatin, zamanı gösteren ana ekranını daha alıcı hale getirmek isteyen şirket yazılımcılarda minimum 3 yıllık tecrübe bulunmasını şart koşuyor. Akıllı saat şu an için WatchOS 2.1 sürümüne sahip ancak Mart'ta düzenlenecek etkinlikte WatchOS 2.2'nin yayınlanması bekleniyor. Yazılım ekibinin çalışmaları ise 2.2 sürümüne büyük ihtimalle yetişmeyecektir. Bu durumda WatchOS 3.0'da büyük bir değişim yaşanmasını bekleyebiliriz.

Arayüz ekibinin nasıl bir tasarım üzerinde çalıştığı henüz bilinmiyor. Hatırlatmak gerekirse Watch OS 2 ile birlikte ana ekran görünümüne Time Lapse ve Photo Album gibi seçenekler eklenmişti. Kullanıcıların oldukça önemsediği ana ekranı daha fazla seçenek ile zenginleştirmek aksesuarın alıcı sayısını arttırabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim