Anlık Bildirim

Apple bugün neler tanıtacak?

Bugün saat 20.00'da Apple etkinliği gerçekleştirilecek. Lansmanda Apple neler tanıtacak? Son zamanlardaki sızıntılara göre Apple'ın tanıtmasını beklediğimiz ürünleri listeledik.

Apple bugün neler tanıtacak? Tam Boyutta Gör

Bugün gerçekleştirilecek Apple etkinliği ile yeni iPhone modelleri başta olmak üzere pek çok ürün ve servis tanıtılacak. Bugün bizi neler bekliyor?

Türkçe Simultane çeviri ile canlı yayın

Apple etkinliğini Türkçe simultane çeviri ile saat 19.30'da sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. Apple’ın davetiyle katılacağımız etkinliğin hemen ardından yeni ürünlerin ön inceleme videolarımızı sitemizde bulabilirsiniz.

Yeni iPhone modelleri

Etkinliğin ana odağı yeni iPhone modelleri olacak. Üç yeni iPhone modeli tanıtılacak. İsimleri konusunda belirsiz sona erdi. iPhone Xs, Xs Max ve Xr olarak adlandırılacak.

iPhone Xr, uygun fiyatı ile öne çıkan model olacak. Bu modelde 6.1 inç boyutunda LCD ekran, tek arka kamera ve Apple A11 işlemci bulunacağı tahmin ediliyor. Arka bölümünde cam yerine polikarbon materyal kullanılacak.

iPhone X modelinin devamı olarak büyük ve küçük ekranlı olmak üzere iki model göreceğiz. iPhone Xs olarak adlandırılacak model, iPhone X ile aynı fiziksel ölçülere ve ekran boyutuna sahip olacak. iPhone Xs Max olarakadlandırılacak model ise 6.5 inç boyutunda devasa bir ekran ile gelecek. Bu iki modelde Apple A12 işlemci, daha iyi kamera ve kullanım deneyimine yönelik geliştirmeler yer alacak.

Apple Watch Series 4

Sonunda Apple Watch ailesinin ekranı büyüyor. Apple Watch Series 4 ile ekran yüzde 15 büyüyecek. Yani 1.57 inç boyutundan 1.78 inç boyutuna ulaşıyor. Çözünürlük de orantılı şekilde 312 x 390 pikselden 384 x 480 piksele yükseliyor. Daha fazla RAM, daha fazla depolama ve daha güçlü işlemci gibi özelliklerin olması bekleniyor.

AirPower

Apple’ın geçtiğimiz sene tanıttığı ancak satışa sunulmayan kablosuz şarj pedi AirPower’ın satışa sunulacağı tarih belli olacak.

AirPods 2

Apple’ın uzun zamandır satışta olan kablosuz kulaklığın yeni modelinin tanıtılması bekleniyor. Gelişmiş Siri yetenekleri, aktif gürültü engelleme teknolojisi ve suya karşı dayanıklılık özelliklerinin ekleneceği tahmin ediliyor. Yeni renk seçenekleri de sunulabilir.

iOS 12, MacOS Mojave, WatchOS 5, tvOS

Apple, bugünkü lansman ile işletim sistemi güncellemeleri ile ilgili tarih verecek. iOS 12, yaklaşık 1 hafta içinde indirilmeye sunulacak.

Küçük bir ihtimal

Apple’ın lansmanda tanıtımını yapacağı ürünler bunlarla sınırlı kalmayabilir. Henüz hakkında çok fazla söylenti olmasa da ince çerçeveli iPad Pro, yeni Macbook Air ve Apple’ın yayın hizmeti tanıtımı yapılabilir.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3619 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tanıtım, apple etkinlik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim