Anlık Bildirim

Apple hacklenmesi mümkün olmayan iPhone üzerinde çalışıyor

Apple ile FBI arasındaki sürtüşme son dönemlerde gündemi en çok meşgül eden şeylerden biri. Apple ise bu tartışmaları sonlandıracak bir adım atma niyerinde görünüyor.
Son günlerde en çok konuşulan olayların başında San Bernardino saldırılarını yapan teröristlerden birisinin üzerinden çıkan iPhone'un kilidini açmayan Apple ile kilidin açılması için mahkemeye kadar giden FBI'ın arasındaki çekişme. Apple bu durumun da etkisiyle şimdi önemli bir adım atacak gibi.
The New York Times'a konuşan Apple'a yakın insanlar ve güvenlik uzmanları firmanın şu sıralar hacklenmesi mümkün olmayan bir iPhone üzerinde çalıştığını söylediler. Aynı uzmanlar Apple'ın böyle bir şeyi başarma ihtimaline şüpheyle yaklaştıklarını söylüyorlar. 
Böyle bir çalışma başarıyla sonuçlanırılırsa Apple'ın bile hackleyemeyeceği yeni cihaz yüzünden firma üzerinde baskı da kurulamayacaktır. Bu durum müşterilerin hacklenme korkusu karşısında iPhone'a yönelmesini sağlayabilir. Yani hem müşteriler, hem de satışlar konusunda Apple'ın istediği olacaktır. Tabi böyle bir atılım karşısında büyük rakiplerin de boş durmayacağını vurgulamak gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3935 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, hack
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim