Anlık Bildirim

Apple, iPad ve MacBook modellerinde OLED ekran kullanabilir

iPhone modellerinde kullandığı OLED ekranları Samsung'dan tedarik eden Apple, sipariş kotasını doldurmadığı gerekçesiyle sıkıntı yaşadığı iş ortağından iPad ve MacBook için ekran alabilir.
Teknoloji devi Apple, birkaç yıl önce ürettiği cihazlarda OLED ekran kullanmaya başladı ve yeni iPhone modellerinde de bu devam ediyor. Geçtiğimzi günlerde Samsung'dan yeterince OLED ekran siparişi vermemesi sonucunda sıkıntılar yaşayan şirket, yeni OLED siparişlerini iPad ve MacBook'lar için verebilir.

Apple, Samsung'a farklı bir seçenek sundu

Apple, iPhone modellerinde kullandığı OLED ekranları Samsung Display şirketinden tedarik ediyor ve geçtiğimiz günlerde sızan haberler, şirketin beklenen siparişleri vermemesi sonucunda Samsung'u zarara soktuğu yönündeydi. Samsung, Apple'ın kendisine ceza ödemesini talep etmesi karşısında Apple'ın konuyla ilgili düşüncesi ise farklı.
Apple'ın, Samsung'a ceza ödemek yerine iPad ve MacBook modelleri için OLED ekran siparişi vermeyi teklif ettiği iddia ediliyor. Bu durum Apple açısından avantajlı gibi görünse de, Samsung'un konuya yaklaşımının nasıl olacağı muamma. Şimdilik iki şirketten de konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak önümüzdeki günlerde bu sürecin bir karara bağlanması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim