Anlık Bildirim

Apple, iPhone 5'in meyvelerini toplamaya başladı

Tanıtımından sonra tartışma konusu olan iPhone 5, Apple'ın yüzünü güldürüyor.Araştırma kuruluşlarının açıkladıkları son verilere göre Apple, iPhone 5'in de etkisiyle ABD'de en büyük ikinci telefon satıcısı olurken; iOS, iPhone 4S'nin satışa sunulduğu ilk dönemden sonra ilk defa Android'e üstünlük kurdu.

Bağımsız araştırma kuruluşlarından comScore'un son araştırmasına göre Ekim 2012'de sona eren üç aylık periyotta Apple, pazar payını %16,3'den %17,8'e yükselterek LG'yi ikincilikten indirmeyi başardı. Samsung, Apple kadar olmasada pazar payını %0.7 artış ile %26.3'e yükselterek liderliğini korurken; LG ise bir önceki dönem %18,4 olan pazar payının %0,8 düşmesine engel olamadı ve pazar payı %17,6'ya düştü.
Apple, iPhone 5'in meyvelerini toplamaya başladı
Bir diğer araştırma kuruluşu Kantar Worldpanel'in son çalışmasına göre ise Apple, iPhone 4S'nin satışa sunulduktan sonra 3 dönem sürdürdüğü liderliği platform bazında Android'den geri almayı başardı. iPhone 5'e olan yoğun talebin etkisinin büyük olduğu bu başarıda Apple, Ağustos-Ekim dönemi içerisinde %48,1'lik pay ile %46.7'lik paya sahip olan Android'e üstünlük kurmayı başardı. Apple'ın en son iPhone 4S ile lider olduğunu hatırlatan Kantar Worldpanel ComTech'in direktörlerinden Dominic Sunnebo, Apple'ın bu ivmeyle birlikte %49,3 olan kendilerine ait rekoru kırmasını beklediklerini de dile getirdi.
Apple, iPhone 5'in meyvelerini toplamaya başladı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3164 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung ve
5 etiket daha htc motorola lg Android iphone 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim