Anlık Bildirim

"Apple iPhone 6s üretimi Haziran ayında başlıyor"

'Apple iPhone 6s üretimi Haziran ayında başlıyor'

Teknoloji dünyası Apple'ın yarın yapacağı lansmana kilitlenmişken, bazı kaynaklar firmanın yıl sonuna dair planları ile ilgili çeşitli sızıntılar paylaşmaya devam ediyor. Son sızıntı yeni nesil iPhone model(ler)i ile ilgili.
Kaynaklar iPhone 6S adını alacak olan yeni serinin Haziran ayı itibari ile seri üretime başlayacağını belirtiyor. Modelde zaten A9 yongasetinin olacağını tahmin etmek için sızıntıya gerek yok. Ancak üretimi kimin yapacağı şimdilik belirsiz. Kaynaklar Samsung'un 14nm fabrikasyon süreci ile üretimi üzerine aldığını iddia ediyor.
Modelde 2GB RAM olacağı daha önce dile getirilmişti. Özellikle iPhone 6 Plus modelinde 1GB RAM miktarının yetersiz kaldığına dair eleştiriler yeni nesil seride Apple'ın bu konuya ağırlık vermesine neden oldu.
Diğer bir iddia ise Apple Watch ile sunulan baskı hassasiyeti teknolojisinin iPhone 6S serisinde de olacağı. Bu teknolojide ekrana baskı hassasiyetinize göre farklı fonksiyonlar çalıştırılabiliyor.
Apple'ın iPhone 6S serisi ile yakalamak istediği toplam satış rakamı 230 milyon. iPhone 6 serisinin gördüğü ilgi Apple'ın beklentileri yükseltmesine neden oldu. Sadece iPhone 6 serisinin üretim ömrünün sonuna kadar 200 milyon satış rakamını geride bırakması bekleniyor. Şimdilik iPhone 6S serisi ile ilgili bilinenler bunlar. Ancak yine yaz aylarına doğru önemli sızıntılar yaşanacaktır.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7273 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iphone 6s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim