Anlık Bildirim

Apple, iPhone modellerinin ismini basitleştirmeyi planlıyor

Apple'ın 2018 yılı içerisinde üç farklı iPhone modelini piyasaya süreceğini sizlere duyrumuştuk. Şirketten gelen haberlere göre Apple, bu modellerin isimlerini basitleştirmeyi planlıyor.
Cupertino merkezli teknoloji devi Apple'ın, daha önce sizlere duyurduğumuz üzere bu yıl üç farklı iPhone modelini piyasaya sunması bekleniyor. Apple Insider'ın haberine göre güvenilir analist Robert Cihra'nın raporunda, dev şirketin yeni iPhone modellerinin ismini basitleştirmeyi planladığı yer alıyor.

Yeni iPhone modellerinin ismi sadeleşecek

iPhone'un önceki yıllarla karşılaştırıldığında, geçtiğimiz yılki modellerin nuamaralandırılmasında değişiklik olmuştu. Şirket, iPhone 7s'i atlayarak iPhone 8 ve iPhone X'u piyasaya sürmüş ve yeni modellerdeki markalaşma değişiminin sinyallerini vermişti. Böylesi bir karar, Apple'ın yeni cihazlar için isimlendirme şemalarını basitleştirmesine yardımcı olsa da, kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabilir.
Analist Robert Cihra raporunda Apple'ın, yeni iPhone'larda markalaşma modelini resmi olarak değiştireceğini belirtirken, 2018'de piyasaya çıkacak olan LCD tabanlı modelin sadece "iPhone" olarak adlandırılacağını, premium modelinin ise "X" son ekini koruyacağını ileri sürüyor. Apple'ın bu yıl 6.1 inç LCD ekranlı model ile birlikte 5.8 inç ve 6.5 inç OLED ekrana sahip iki model çıkaracağı da sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim