Anlık Bildirim

Apple, macOS Mojave’nin herkese açık ilk beta sürümünü yayınladı

Apple'ın masaüstü işletim sisteminin en yeni sürümü macOS Mojave ilk beta sürümü ile tüm kullanıcıların erişimine açıldı. İşte yeni sürümü denemek için yapmanız gerekenler.
Geçtiğimiz günlerde iOS 12'nin herkese açık beta sürümünü yayınlayan Apple şimdi ise macOS Mojave için aynı şeyi yaptı. Önceden sadece geliştiricilerle sınırlı olan yeni macOS sürümünün ilk betası tüm kullanıcıların erişimine açıldı.
iOS 12'nin herkese açık beta sürümünde olduğu gibi, Mojave beta sürümünü denemek isteyenlerin de buraya tıklayarak Apple’ın web sitesindeki beta yazılım programına kayıt olmaları gerekiyor. Bu nispeten basit işlem sonrasında beta sürümü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Düzgün çalışmayan özellikler olabilir

macOS Mojave henüz beta aşamasında olduğu için düzgün çalışmayan bazı özellikleri olabilir. Güncellenmemiş olan sürücüler nedeniyle uygulamalarda bazı uyumsuzluklar yaşamanız da mümkün. Dolayısı ile betayı denemeye başlamadan önce bunlar göz önünde bulundurmanız lazım.
Ancak macOS Mojave'nin masaya neler getireceğini merak ediyorsanız veya Apple'ın bazı hataları düzeltmesine yardımcı olmak niyetindeyseniz o zaman denemeye değer olabilir. Haziran başındaki WWDC 2018'de tanıtılan macOS Mojave'nin final sürümü bu yıl içinde kullanıma sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim