Anlık Bildirim

Apple video akış hizmetini Nisan ayında başlatabilir

ABD'li teknoloji şirketi Apple'ın uzun bir süredir kendi bağımsız video akış hizmeti üzerinde çalıştığı biliniyordu. Gelen yeni haberlere göre bu hizmet bahar ayında aktif olacak.
Apple'ın kendi bağımsız video akış hizmeti üzerinde çalıştığını daha önceki haberlerimizde de sizlere aktarmıştık. Bu süreçte ortaya çıkan raporlar hizmetin 2018 yılında devreye gireceğini belirtse de bu gerçekleşmemişti. Ancak, The Informatin'un raporuna göre bu hizmet kesin olarak baharda kullanıma açılacak.

Ücretlendirme merak konusu

Apple son zamanlarda orijinal içeriğe yoğun bir şekilde yatırım yapıyor ve aldığı tüm TV şovları ve belgeselleri, yeni platformu için hazır hale getiriyor. Şirketin içeriğini özenerek hazırladığı bu akış hizmetinin ise Nisan ayında aktif olması bekleniyor.
Gelen haberler Apple'ın iş ortakları olan birçok stüdyoyu konu hakkında bilgilendirdiği yönünde. Zira şirket birçok yapım şirketiyle görüşmeler yapmış ve çok yıllı sözleşmelere imza atmıştı. Kullanıcıların en merak ettiği konulardan biri olan ücretlendirme politikasıyla ilgili ise şimdilik bir bilgiye yer verilmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim