Anlık Bildirim

Apple'dan profesyonellere yönelik Mac mini Pro geliyor

Bloomberg'in yeni bir raporuna göre Apple profesyonellere yönelik bilgisayar seçeneklerinin arasına bir yenisini ekleyecek. Mac mini Pro'nun bu yıl piyasaya sürüleceği belirtiliyor.
Apple'ın profesyonellere yönelik bilgisayar seçenekleri Mac Pro ve MacBook Pro ile sınırlıydı ancak şirket iMac Pro modeliyle bu aralığı genişletti. Görünüşe bakılırsa Apple bu yıl da profesyonel kullanıcılara hitap eden bir Mac mini çıkaracak. Söz konusu haber Mac mini Pro'nun bu yıl piyasaya sürülebileceğini iddia eden Bloomberg'den geliyor.
Bildiğiniz gibi Mac mini son dört yıldır hiç güncellenmedi. Dolayısı ile birçok kişi Apple'ın cihazdan vazgeçip vazgeçmediğini merak ediyor. Ancak Bloomberg’in raporu doğruysa, şirket Mac mini'yi sonlandırmaktan ziyade yeniden canlandırma düşüncesinde. Mac mini Pro'nun özellikleri henüz bilinmiyor ancak profesyonellere yönelik olacaksa muhtemelen önceki versiyonlardan daha pahalı olmasına neden olacak güçlü bir donanım yapılandırması ile gelecek.

Ucuz MacBook da yolda 

Mac mini şu anda 2.999 TL'lik başlangıç fiyatı ile Apple'ın en hesaplı Mac bilgisayarı konumunda. Profesyonel odaklı modelinde ne tür geliştirmeler yapılacağı ve nasıl bir fiyatla piyasaya sürüleceği daha şimdiden merak konusu oldu. Mac mini'ye ek olarak, Apple'ın bu sene 1.200 dolarlık başlangıç fiyatına sahip yeni bir giriş seviyesi MacBook çıkaracağı da iddia ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim