Anlık Bildirim

Artık kolunuzdan ışıkları kontrol edebileceksiniz

Akıllı saatlerin giderek daha fonksiyonel hale gelmesi pek çok farklı fikire de ev sahipliği yapmaya başladı. Akıllı lambalar konusunda uzman Philips kolunuzdan kontrol sağlayacak fikirler geliştiriyor.
Daha önce Android Wear için bir uygulama geliştiren Philips şimdi de Apple Watch ürünü için yeni bir uygulama geliştirdiğini duyurdu. Philips Hue adıyla geliştirilen uygulama evdeki tüm Hue ürünlerini kontrol edebilmenizi, evdeki konumunuza göre lambaların yanma sırasını ayarlayabilmenizi, veya eve giriş çıkış durumuna göre otomatik olarak lambaları yakabilmenizi sağlıyor.
Uygulama aynı anda birden fazla ürünü kontrol edebiliyor, parlaklıklarını ayarlayabiliyor. Ayrıca lambaların farklı parlaklıklarla yanarak bir kombinasyon oluşturması da mümkün. Tüm bu işlemleri tek tıklama ile yapabileceksiniz.
Apple Watch gelecek ay sonlarına doğru 349$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Satışa çıktığı anda 200'den fazla uygulamanın hazır olacağı konuşuluyor. Böylece sağlam bir geliştirici desteği ile Apple Watch tüketiciye sunulmuş olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim