Anlık Bildirim

Assassin's Creed: Pirates'in Android ve iOS sürümleri artık ücretsiz

Assassin's Creed: Pirates'in Android ve iOS sürümleri artık ücretsiz
Assassin's Creed serisinin mobil cihazlardaki temsilcilerinden Assassin's Creed Pirates'in Android ve iOS sürümleri artık ücretsiz.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yılın aralık ayında Appstore ve Google Play'deki yerini alan oyun, 10.49 TL'lik bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkmıştı. Oyunun ücretsiz olarak sunulmasının sebebi ise, Ubisoft'un yayımladığı son güncelleme.

Cold Blood adlı bu güncellemeyle birlikte mobil oyunculara soğuk denizlerin kapılarını açan yeni bir bölüm, yeni etkinlikler, hayatta kalma modu, yeni gemiler ve çeşitli özelleştirmeler oyuna eklenmiş durumda. Assassin's Creed Pirates'i free to play yapıya büründüren, gerçek parayla satın alabileceğiniz paketler de Cold Blood'un beraberinde getirdikleri arasında. Supreme, Starter ve Captain's olarak adlandırılan bu paketlerin fiyat etiketleri 4,29 TL, 16,99 TL ve 209,99 TL şeklinde sıralanıyor. 

Assassin's Creed Pirates'in Android ve iOS sürümleri ücretsiz olsa da, Cold Blood ile henüz tanışmamış olan Windows Phone sürümü halen 9.99 TL'den alıcı buluyor. Deniz savaşları üzerine odaklanan bu Assassin's Creed oyununa aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz.

Dipnot: Yukarıda yer edinen fiyat etiketleri döviz kurundaki farklılıklardan dolayı platformdan platforma farklılık gösterebilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim