Anlık Bildirim

Asus ROG Swift PG35VQ monitör iki yıl aradan sonra piyasaya çıkıyor

Yaklaşık iki yıl önce iddialı özelliklerle tanıtılan Asus ROG Swift PG35VQ oyuncu monitörü bir türlü piyasada kendisine yer bulamamıştı. Asus nihayet beklenen adımı atıyor.

Oyuncu monitörlerinin yavaş yavaş çıkış geçtiği dönemlerde ilk 144Hz üzeri ürünlerden birisi olarak tanıtılan Asus ROG Swift PG35VQ uzun süredir sessiz kalmıştı. Bu hafta Asus ürünü piyasaya süreceğini duyurdu.

Asus ROG Swift PG35VQ özellikleri ve fiyatı

Asus ROG Swift PG35VQ monitör modeli 35 inçlik ekranında 3440 x 1440 piksel çözünürlük sunuyor ve griden griye 4ms tepki süresi barındırıyor. 21:9 görüntü oranı ile oldukça geniş bir görüş alanına sahip.

NVIDIA G-SYNC Ultimate desteği sunan monitör döneminin yonga entegreli ilk modellerinden birisiydi. Bu sayede tazeleme hızı 200Hz ve üzerine aşırtılabiliyordu. FALD teknolojisi sayesinde 512 farklı aydınlatma bölgesinin her biri ayrı ayrı kontrol edilebiliyordu.

DisplayHDR 1000 sertifikası olan monitör 1000 nit parlaklık değerine ulaşabiliyor. Ayrıca DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ını kapsıyor. ESS 9118 dönüştürücü ile 24-bit/192 kHz kayıpsız ses 3.5mm jakından aktarılabiliyor. Ayrıca bir fan ile monitörün ısınması engelleniyor.

Aura Sync teknolojisi ile aşağıya doğru aydınlatma yansıtması yapabilen ilk ROG monitör olma özelliğine sahip Asus ROG Swift PG35VQ monitör 2699 Pound civarındaki fiyat etiketi ile çok konuşulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim