Anlık Bildirim

Asus Zenfone 6 dönen kamerayla geliyor

Asus Zenfone 6 Türkiye saati ile bugün 21:00’da tanıtılacak. Tanıtıma saatler kala cihazın basın görselleri ortaya çıktı. Arkadan öne dönen kamerayla gelen telefonun detayları haberimizde.
Asus Zenfone 6 dönen kamerayla geliyor Tam Boyutta Gör
Asus, akıllı telefon pazarında tekrardan iddialı firmalardan biri olmak istiyor. Zenfone 6 amiral gemisi de bu istek doğrultusunda tanıtılacak. Türkiye saati ile 21:00’da başlayacak etkinliğe az bir süre kala, telefonun basın görselleri ortaya çıktı. Kamera kısmında ilginç bir çözüm bizleri bekliyor.

Arkadan öne dönen kamera

Asus Zenfone 6’nın çerçevesiz ve çentiksiz tasarımla geleceği zaten biliniyordu. Ancak bunun hangi yöntemle olacağı konusu belirsizdi. Bazı sızıntılar çift taraftan kızaklı yapıya işaret ediyordu. Yeni görülen fotoğraflarda ise arkadan öne dönen kamera mekanizması mevcut. Bu sayede arka kamera paketini ön kameraymış gibi kullanmanıza imkan tanınacak

Görsellerden fark edilen diğer özellik ise parmak izi sensörü. Günümüz amiral gemileri ekran üzerinden parmak izi okuma özelliğine sahipken, Asus arka tarafa konumlandırılan sensör çözümünde kalmayı tercih etmiş.

Cihazın daha önce sızdırılan diğer özellikleri; Snapdragon 855 yonga seti, 5000 mAh batarya, 48 MP + 13 MP çift kamera, 3.5 mm kulaklık girişi, microSD hafıza kartı desteği şeklinde sıralanabiliyor. 21:00’da başlayacak etkinliği aşağıdaki video üzerinden canlı izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim