Anlık Bildirim

Audi resmen açıkladı: Tesla Model 3'e rakip elektrikli sedan geliyor

Tesla öncülüğünde tüm markalar elektrikli otomobillere yönelmiş durumdalar. Audi tasarım patronu Marc Lichte, A4 ile aynı büyüklükte bir elektrikli sedan üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Audi, ilk tamamen elektrikli aracı e-tron SUV'nin ardından bir dizi yeni elektrikli otomobil daha sunarak vites yükseltmeye hazırlanıyor. Alman otomobil devinin Tesla Model 3'e rakip olacak küçük bir elektrikli sedan çıkarmayı planladığı bildirildi.
Autocar internet sitesinin raporuna göre Audi, 2023 yılında Model 3'e rakip olarak A4 ile aynı büyüklükte bir elektrikli sedan çıkaracak. Bahsi edilen otomobilin, A6 boyutundaki e-tron GT ile aynı PPE (Premium Platform Electric) platformunu paylaşacağı belirtiliyor.

Audi tasarım patronu açıkladı

Audi tasarım patronu Marc Lichte, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "A4 boyutunda bir e-tron GT de olacak. Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz" dedi.
Alman şirket küçük elektrikli sedan gelmeden önce e-tron Sportback elektrikli SUV ve Q4 e-tron SUV modellerini piyasaya sürecek. Q4 e-tron bu ayın başlarında Cenevre Otomobil Fuarı'nda konsept olarak sergilenmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8448 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim