Anlık Bildirim

BBM platformu diğer işletim sistemlerine de geliyor

BBM platformu diğer işletim sistemlerine de geliyor

BlackBerry'nin kendi cihazları arasında mesajlaşma imkanı verdiği BBM, şu an ki pek çok sohbet uygulamasından çok önce kullanıma sunulmuş olsa da yaygınlık açısından onların gerisinde kalmıştı. Bir süredir analizler BlackBerry'nin mesajlaşma platformunu ekosistemin içerisinden çıkararak yaygın kullanıma sunmasının daha iyi olacağının altını çizmekteydi.

Firma bugünkü geliştirici konferansında nihayet beklenen müjdeyi verdi. BBM - Blackberry Messenger artık Android ve iOS için de kullanıma sunulacak. Şu anda onay aşamasında olan uygulamanın yaz döneminde yayınlanmış olması bekleniyor.

Tamamen ücretsiz olan uygulama Android 4.0 ile iOS 6.0 ve üzerindeki sürümleri taşıyan cihazlar ile uyumlu olacak. Uygulama ilk aşamada yerleşik olarak mesajlaşma ve grup mesajı hizmetleri ile başlayacakken, ilerleyen dönemlerde ses, ekran paylaşımı ve kanal desteğine de kavuşacak.

BlackBerry platfromunda oldukça popüler olan hizmetin yaygın kullanıma sunulması ile birlikte önemli bir adım atacağı tahmin ediliyor. Ancak WhatsApp, Viber, MessageMe gibi benzer rakipleri ile sıkı bir rekabete girmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1461 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim