Anlık Bildirim

BMW, 2023 yılına kadar 25 elektrikli otomobil çıkaracak

Alman otomobil devi BMW daha önce 2025 yılına kadar 25 elektrikli otomobil piyasaya süreceğini açıklamıştı. Şirket takvimde bir güncelleme yaparak bu sözünü iki yıl erkene çekti.
BMW de birçok rakibi gibi geleceğin elektrikli otomobillerde olduğunun farkında. Alman marka bu doğrultuda büyük yatırımlar yapıyor. Şimdi ise 2023 yılına kadar tam 25 elektrikli araç çıkaracağını açıkladı.
BMW'nin 25 elektrikli otomobil hedefini ilk kez duymuyoruz ancak bu kez zaman çizelgesi revize edildi. Daha önceki yol haritasında bunun 2025 yılına kadar gerçekleşebileceği öngörülmüştü. BMW şimdi ise hedefe 2023 yılına kadar ulaşmalarının mümkün olabileceğini söylüyor.

Esnek mimari sayesinde mümkün olacak

Takvimin erkene çekilmesi BMW'nin üzerinde çalıştığı esnek mimariden kaynaklanıyor. Modüler yaklaşım sayesinde, aynı şasi aynı fabrika hattında hem benzinli, hem hibrit hem de tamamen elektrikli güç aktarma organı için kullanılabilecek. Yani bu mimariye sahip içten yanmalı motorlu, hibrit ve elektrikli otomobiller aynı üretim bandında üretilebilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim