Anlık Bildirim

Bing mobil aramalarda AMP desteği sunmaya başladı

Microsoft, daha önce sadece Bing uygulamasında desteklediği Hızlandırılmış Mobil Sayfaları (AMP) artık Bing'in mobil arama sonuçlarında da desteklemeye başladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.
Mobil cihazlarınızda arama motoru olarak Bing'i tercih ediyorsanız, artık Hızlandırılmış Mobil Sayfalardan (AMP) faydalanabileceksiniz. Yazılım devi Microsoft 2016'dan bu yana Hızlandırılmış Mobil Sayfaları yalnızca Bing uygulamasında destekliyordu. Yapılan açıklama sonrasında artık Bing'in mobil arama sonuçlarında da AMP'ler desteklendiği duyuruldu.

Google AMP projesini geliştiricilere bırakmak istiyor

Chrome, Safari, Firefox ve Edge tarayıcılarının desteklediği bu özellik, web sitelerinin yanında küçük bir şimşek ikonuyla belirtilecek. Artık hem Bing hem de Google kullanıcıları, tercih ettikleri mobil tarayıcı üzerinden bu özelliği kullanabilecekler.
Google geçen hafta, AMP'ler üzerindeki kontrolünün bir kısmını bırakacağını ve üçüncü taraf geliştiricilerin projeye daha fazla katılmasını sağladığını duyurmuştu. Arama devi ayrıca, AMP Projesinin, Google çalışanı olmayan bir komite tarafından kararların alınacağı "yeni bir yönetim modeline" geçeceğini de açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim