Anlık Bildirim

Bing'in iOS ve Android cihazlardan erişilen mobil anasayfası yenilendi

 
Geçtiğimiz günlerde masaüstü sürümdeki görsel bölümü yenilenen Microsoft'un uzun yıllardır geliştirdiği arama motoru Bing, bu sefer iOS ve Android cihazlardan erişilebilen mobil anasayfasını yenilendi.
Bing'in mobil taraftaki tarayıcı tabanlı son sürümü ilk olarak yenilenmiş bir arayüz tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Bu tasarımda kaydırma temelli çalışan kart arayüzü, şeffaf renk temaları ve yeni kart boyutu gibi değişiklikler yer alırken, günün fotoğrafı (IOTD) bölümüyle adından da anlaşılabileceği gibi her gün farklı bir görsel karşımıza çıkıyor ve bu görsel üzerinden farklı bilgiler edinilebiliyor.
Dünya çapında konuşulan konuları artık "Popüler" seçeneğiyle gözler önüne seren Bing, farklı amaçlar için kullanılabilen keşfe göre kazanılan ödül puanlarına da hızlı erişim sunuyor. Footer Kart bölümüne geri bildirim bağlantısı koyan Microsoft, Ayarlar kartıyla da yine hızlı erişim noktasında kullanışlı bir geliştirme yapıyor.
Genel olarak dünya çapında hayata geçirilen bu yeni sürümünü kullanıcı deneyimini ciddi seviyede arttırdığı belirtiliyor. Konu hakkında hazırlanan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim