Anlık Bildirim

Black Mirror: Bandersnatch filminin fragmanı yayınlandı

Netflix orijinal filmi Black Mirror: Bandersnatch'in fragmanı yayınlandı. İnteraktif bir yapıya sahip olacağı söylenen film, 28 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.
Popüler bilim kurgu serisi Black Mirror, beşinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Netflix, dizinin yeni bölümünün Black Mirror: Bandersnatch isimli orijinal bir film olacağını duyurdu. Bandersnatch'in ilk fragmanı da henüz birkaç saat önce yayınlandı:


Black Mirror. Bandersnatch'in interaktif bir yapıya sahip olacağı konusunda bir süredir bazı söylentiler vardı. Netflix'in yayınladığı fragman söylentileri direkt olarak doğrulamıyor ancak yine de bu konuya işaret eden üstü kapalı diyebileceğimiz bazı ifadeler kullanılmış. Filmin tam 312 dakika uzunluğunda olması ve “Kendi maceranı kendin seç” özelliği kapsamında izleyicinin seçimlerine göre ilerlemesi bekleniyor.

Netflix'in Black Mirror: Bandersnatch ile ilgili yayınladığı açıklama şu şekilde:

"1984'te, genç bir programcı kapsamlı bir fantastik romanı video oyunu olarak uyarlarken gerçekliği sorgulamaya başlar ve çok geçmeden kendini akılalmaz bir mücadelenin içinde bulur."

David Slade'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde Fionn Whitehead yer alıyor. Black Mirror: Bandersnatch, 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim