Anlık Bildirim

Bloomberg : Galaxy S5 alışılmış fiyatın altında gelecek

Bloomberg : Galaxy S5 alışılmış fiyatın altında gelecek

24 Şubat itibariyle teknoloji dünyasına merhaba diyecek Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S5 için geri sayım devam ederken, farklı kaynaklardan yeni iddialar da gündemi meşgul ediyor. 

Bloomberg tarafından ortaya atılan yeni iddiaya göre Galaxy S5'in ekranı 5.2 inç boyutunda olacak ve daha keskin bir çözünürlük sunacak. Ayrıca önceki modele göre batarya ve kamerada önemli geliştirmeler yer alacak.

Bloomberg donanım konusunda detaya girmezken, 2560x1440 piksel ekran çözünürlüğü, 16MP çözünürlükte arka kamera ve 3000mAh gücünde batarya özelliğinin üstü kapalı olarak ifade edildiği tahmin ediliyor. 

Bu özellikler zaten bir süredir gündemdeydi ve son olarak Home tuşuna entegre edilmiş bir parmak izi okuyucu da gündeme gelmişti. 

Bloomberg'in iddiasındaki öne çıkan nokta ise fiyat konusunda. Operatörlerden gelen bilgilere göre Samsung, modeli için henüz net bir kontrat fiyatı belirlemedi ve önceki modellerden ucuz olması konusunda firma içerisinde görüşmeler devam ediyor. 

Bu nedenle operatör tarafında kontratlı fiyatlarda yaklaşık 50$'lık bir indirimin olabileceği beklentisi oluşmuş durumda. Yani kontratlı olarak 150$'a cihaza sahip olmak mümkün olabilecek. Ancak bunun kontratsız fiyatlara nasıl bir etkisinin olacağı ise belli değil. Yine aynı oranlarda bir indirim olabileceği konuşuluyor. Samsung'un Galaxy S5 modelinde küçük bir fiyat kırımı ile Galaxy S5 satışlarını artırmak istediği belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14919 kez okundu.
58 kişi, toplam 66 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim