Anlık Bildirim

Bu kez Galaxy Tab 3 Game Edition geliyor

Bu kez Galaxy Tab 3 Game Edition geliyor

Samsung'un Galaxy Tab 3 Lite modelinin ABD haberleşme komisyonu onayından geçmesinin ardından, bu kez Almanya'da yeni bir versiyon ortaya çıktı. Galaxy Tab 3 Game Edition olarak adlandırılan paket, Samsung'un Galaxy Tab 3 8.0 tablet modeli ile yeni piyasaya çıkan GamePad kontrolcüsünü biraraya getiriyor. 

Son yıllarda mobil cihazların katettiği önemli donanım geliştirmeleri sayesinde kaliteli grafiklere sahip oyunları cihazlarımızda oynayabiliyoruz. Bununla birlikte tablet gibi daha büyük ekrana sahip cihazlarda veya harici ekrana görüntü aktardığımız durumlarda oyun tecrübesi daha iyi hale geliyor. Harici oyun kontrolcüleriyle de mini bir oyun konsolunu oturma odamıza kurabiliyoruz. 

Samsung Galaxy Tab 3 Game Edition paketini bu yükselen trendi göz önüne alarak hazırlamış. Galaxy Tab 3 8.0 modelinde hatırlanacağı üzere 8 inçlik 1280x800 piksel çözünürlükte ekran, çift çekirdekli Exynos 4212 yongaseti, 1.5GB RAM, Android Jelly Bean işletim sistemi, 16GB depolama kapasitesi, 5MP çözünürlükte arka kamera, 4450mAh batarya şeklinde özellikler yer almaktaydı.

Bu haliyle pek çok oyunu tatmin edici grafik kalitesinde oynatabilen Galaxy Tab 3 8.0, yanında gelen GamePad ile oyundan aldığınız keyfin dozunu artırabiliyor. Samsung harici ekranlara bağlantı yapmak isteyenler için HDMI adaptörünü de unutmamış.

Kısa süre içerisinde Avrupa'da satışa sunulması planlanan paketin fiyatı hakkında bir bilgi yok. Ancak GamePad aksesuarı bağımsız olarak 80 Avro fiyat etiketine sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim