Anlık Bildirim

Bu mobil oyun ile gerçek bir inek kazanabilirsiniz

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık hayvan hediye edecek bir mobil oyun olsaydı diye düşünüyorsanız, Tunus’ta bu dileğiniz gerçekleşmiş durumda. Bagra oyunu, birincisine inek hediye ediyor.

Genelde mobil oyunlarda büyük başarılar yakaladığımız zaman, elde ettiğimiz sadece haz oluyor. Nadiren yüksek puan elde edenlere veya tüm bölümleri bitirenlere para ödülü verildiğini görüyoruz. Tunus’ta ise dünyada ilk kez gerçek bir inek hediye edildi.

Bagra (Bakara) adında Türkçesi inek anlamına gelen bir mobil oyun, yapılan bir turnuva kapsamında birinci gelen oyuncuya gerçek bir inek hediye etti. Pamela adındaki bu inek süslendi ve kazanan oyuncunun adresine doğru yola çıkarıldı.

Bagra, ineklerinizi UFO’lardan korumak ve yine UFO’ya binerek diğer kullanıcıların ineklerini çalmak mantığına dayanan MMO türünde bir oyun. Oyuncular, gerçek paralar harcayarak çeşitli güçlendirmeler alıyor ve puanlarını artırabiliyor. Turnuvanın kazanan kullanıcısının, birinci olmak için ne kadar para harcadığı ve harcadığı paranın ineğe değip değmediği bilinmiyor.

Bir anda mobil dünya gündemine oturan geliştirici DigitalMania, önümüzdeki aylarda yeni bir yarışmaya daha başlayacağını duyurdu. Yarışmada Brigitte adında bir inek hediye edilecek ancak bu kez hayır kurumlarına bağışlanma veya etin kesilip paket halinde gönderilmesi seçeneği sunulacak. Muhtemelen Kurban Bayramına denk gelecek olan yarışma oldukça büyük ilgi görecektir. Bagra ülkemizde kullanılamıyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim