Anlık Bildirim

Bu oyun, geliştiricisine günde 100.000 Dolar kazandırıyor!

Günlük 60 Milyon’dan fazla aktif kişinin oynadığı, Android ve iOS platformunda 65 Milyon’u aşan bir indirme rakamı bulunan Slither.io, geliştiricisine günde ortalama 100.000 Dolar para kazandırıyor.

Bu oyun, geliştiricisine günde 100.000 Dolar kazandırıyor! Tam Boyutta Gör

Agar.io isimli oyunu çoğu kişi biliyordur muhtemelen. Bir alan içerisinde kendinizden noktaları yiyerek kontrol edilen karakteri büyütmeye ve en büyük olmaya çalışılan yapımın son dönemdeki bir diğer benzeri ise Slither.io. Geliştirileli henüz 3 ay olmasına karşın inanılmaz bir popülariteye ulaşan oyun, en çok zaman geçirilen yapımlardan biri olmayı kısa sürede başardı.

Android ve iOS sürümleri de kısa süre içinde yayınlanan yapım, şimdiden uygulama mağazalarında ilk sıraya yerleşmiş durumda. Küçük bir kurtçuğun kontrol edildiği oyunda ekrandaki noktaları toplayarak kontrol edilen karakteri büyütmeye çalışıyoruz.

Online olarak oynanabilen ve yapısı itibariyle hiç de karmaşık görünmeyen bu türdeki oyunların bugüne kadar önemli başarılara imza attığına tanık olmıştuk. Slither.io ise bunun son örneklerinden biri. Haxball, agar.io isimlerini muhtemelen hemen herkes hatırlayacaktır. Geliştiricilerine hatırı sayılır paralar kazandıran benzeri yapımlar, her seferinde oyun pastasından daha büyük bir pay alıyor.

Günde 100.000 Dolar Kazanç

32 yaşındaki geliştiricisine haklı bir ün ve ciddi bir para kazandıran oyun bugüne kadar AppStore ve Google Play Store üzerinden 68 Milyon’dan fazla kez indirilmiş. Hali hazırda günde ortalama 67 Milyon kişi oyunu oynuyormuş ve bu sayı gün geçtikçe daha da yukarılara tırmanıyor. İşin parasal kısmı ise daha heyecan verici.

Mobil cihazlarda oyunu reklam görmek istemeden oynamak isteyen kullanıcıların 3.99 Dolar ödeyerek oyunu satın alması gerekiyor. Buradan zaten önemli bir kazanç elde eden geliştiricinin asıl kazancı ise reklam gelirleri. Kesin bir ifade olmamakla birlikte yapımcının reklamlardan günde 100.000 Dolar’ın üzerinde bir kazanç elde ettiği tahmin ediliyor.


Viral olarak çok hızlı bir şekilde yayılan ve önemli bir popülariteye kavuşan Slither.io, 3.6 Milyon mobil uygulamanın 950.000’den fazla da oyunun bulunduğu mobil içerik pazarına adeta bu işin nasıl yapılacağını göstermiş durumda. Slither.io web sayfasından tarayıcı üzerinden oynanabilen oyunun Android bağlantısına buradan, iOS bağlantısına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22433 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim