Anlık Bildirim

CES 2013: Samsung, dört çekirdekli yeni amiral gemi LED televizyonu F8000'i duyurdu


Samsung'un tüketici elektroniği bölümünden sorumlu başkanı Boo-Keun Yoon'un konuşmasıyla başlayan teknoloji devinin CES 2013'teki basın konferansında, ev elektroniği odaklı çözümler tanıtıldı. Her yıl olduğu gibi firmanın yeni amiral gemi LED televizyonu da etkinlik kapsamında sahne aldı. Bu seneki ürününde dört çekirdekli bir çipsete yer veren Samsung, F8000 model numaralı LED TV'sinin Micro Dimming Ultimate teknolojisi sayesinde en iyi görüntü kalitesi ve derin siyah tonları sunan görüntüleme donanımı olduğuna dikkat çekti. Yalnızca 6mm'lik bir çerçeveye sahip televizyonun 100W'lık ses çıkışı bu dar çerçeveye entegre edilerek ince tasarım korunmuş.
46", 55", 60", 65" ve 75 inçe kadar büyüklüklerde sunulan F8000'e üreticinin yeniden tasarladığı Smart Hub ev eğlence sistemi eşlik ediyor. HDVC video kodek desteği sayesinde canlı görüntü akışında pürüzsüz bir deneyim vaat eden, güçlü çipsetinin bir getirisi olarak uygulamalardan canlı yayına geçiş sırasında üç kat daha performanslı çalışacağı ifade edilen televizyon, 2MP'lik ön kamerayla donatılmış. Ses algılama özelliği ve S Recommendation fonksiyonunu bir araya getiren Samsung, günlük konuşma dilinde dahi kolayca kullanıcısının komutunu algılayabilen bir sistem oluşturmuş. Bu sayede çok sayıda dijital içeriğe ev sahipliği yapan Smart Hub platformunda talep edilen görüntü veya hizmete en kısa sürede erişilebilecek.
Parlamayı önleyen mikro karartma sistemi ve Precision Black algoritması ile farklı bölgelerdeki siyah dengesini sağlayan, görüntünün aydınlık kısımlarına etki etmeyen Samsung'un yeni akıllı LED televizyonu F8000, Mart ayında satışa çıkacak. Ürünün fiyatı henüz açıklanmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3403 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
smart tv, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim