Anlık Bildirim

Carphone Warehouse : Galaxy S4, Galaxy S3 ön taleplerini dörde katladı

Carphone Warehouse : Galaxy S4, Galaxy S3 ön taleplerini dörde katladı

Samsung'un lansmanın hemen ardından ön talep ve ön siparişe sunduğu Galaxy S4 ile ilgili perakende devlerinden yeni istatistikler gelmeye devam ediyor.

İngiltere'nin en büyük bağımsız mobil perakende ağı Carphone Warehouse, ön talepler dikkate alınarak hazırladığı raporda, Galaxy S4'ün Galaxy S3'ü dörde katladığını duyurdu. Firma 15-18 Mart tarihlerinin de şimdiye kadar ki en yoğun ön talebin yaşandığı dönem olduğunu açıkladı. Galaxy S3 ön talepleri geçen yıl 25-30 Nisan arasında gerçekleşmişti.

Carphone Warehouse, New York'taki etkinliğin tüketici ilgisini yeteri kadar çekmeyi başardığını ve gelecek için ne kadar iddialı olduğunu gösterdiğini dile getirdi. Halen Galaxy S3 en çok satan Android akıllı telefonu olsa da ve Galaxy S4'ün bu anlamda tek rakibi olsa da Galaxy S4'ün selefini çok rahat bir biçimde geçeceği belirtiliyor. Samsung'un 100 milyon gibi çok yüksek bir satış hedefi koyması da aslında yeni amiral gemi modeline ne kadar güvendiğini gösteriyor.

Carphone Warehouse, 26 Nisan itibariyle Galaxy S4 modelinin İngiltere çapında satışına başlayacak. Yine yakın tarihlerde Galaxy S4'ün uluslararası başlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2092 kez okundu.
38 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim