Anlık Bildirim

Çermikspor, transfer etttiği Kolombiyalı futbolcularla Google Translate ile anlaşıyor

Diyarbakır'ın ilçe takımlarından Çermikspor çok ilginç bir olayla gündeme geldi. Kulüp yöneticileri Kolombiya'dan transfer ettikleri oyuncularla Google Translate ile anlaşıyor.
Teknolojinin her alanda işimize yaradığının adeta bir göstergesi olan bir haberle karşınızdayız. Diyarbakır'ın ilçe takımı olan ve Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çermikspor, Kolombiya'dan transfer ettiği oyuncularla, kulüpte İspanyolca bilen olmadığı için Google Translate ile anlaşıyor.

İlçede İspanyolca bilen tercüman yok

Kolombiya Genç Milli Takımı'nda oynayan 21 yaşındaki Luis Alberto ve 22 yaşındaki Diego Alejandro'yu transfer eden Çermikspor yöneticileri, ilçede İspanyolca bilen tercüman olmadığı için futbolcularla akıllı telefonlarına indirdikleri Google Translate uygulaması ile anlaşıyorlar.
Çermikspor ve ilçe ile ilgili bilgileri futbolculara Google Translate ile anlatan yöneticiler, bu esnada jest ve mimiklerini de kullanarak iletişimi daha etkili bir hale getirmeye çalışıyorlar. Kulübün önümüzdeki günlerde işe, İspanyolca bilen bir tercüman alıp almayacağı ise şimdilik bilinmiyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5222 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çermikspor, diyarbakır ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim