Anlık Bildirim

Çift kameralı Samsung Galaxy J7+ videoyla sızdı

Samsung'un Note 8'den sonra çıkaracağı ikinci çift kameralı telefon olan Galaxy J7 Plus, çalışırken görüntülendi. Cihazı her açıdan ortaya koyan video ve merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde...
Samsung Galaxy Note 8'in tanıtılmasının ardından Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy J7+ olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Slashleaks üzerinde yayınlanan yeni sızmış bir videoya göre cihaz Note 8'den sonra çift kamera teknolojisiyle gelecek ikinci Samsung telefon olacak.
Paylaşılan video sayesinde Samsung Galaxy J7+ modelini yakından görme şansına sahip olmuş durumdayız. Cihazda 4GB RAM ve microSD kartla 128GB'a kadar genişletilebilir 32GB dahili depolama alanının yanı sıra sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Ayrıca 5.5 inç Full HD Super AMOLED ekranı var.

Çift kameralı ikinci Samsung telefon

Kamera özelliklerine gelecek olursak; Galaxy J7+ modelinin arka kısmında f/1.7 diyaframlı 13MP ve f/1.9 diyafram açıklığına sahip 5MP sensörlü çift kamera yer alıyor. İkincil 5MP'lik kameranın 2x optik yakınlaştırma için kullanılabileceğini belirtelim. Ön tarafta ise f/1.9 diyafram açıklığı olan 16 MP selfie kamerasına yer verilmiş.
Akıllı telefon Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çalışıyor ve çift SIM kart yuvasına sahip. Samsung'un tüm J serisi bütçe dostu olma özelliği taşıdığı için Sonsuz Ekran veya VR desteği beklemek hayalcilik olur. Şu anda cihazın fiyatlandırma politikası ve çıkış tarihi hakkında bilgi yok. Kısa süre içerisinde bu konular hakkında aydınlatılmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim