Anlık Bildirim

Çift sim kart destekli Samsung GT-S5302 Galaxy Pocket Duos resmiyet kazandı

Hakkındaki ilk bilgiler kısa bir süre önce ortaya çıkarılan GT-S5302, daha detaylı teknik özellikleriyle ve görselleriyle Samsung'un Çek Cumhuriyeti internet sitesindeki yerini aldı. GT-S5302, dün elimize ulaşan bilgilerin aksine ''Galaxy Y Duos Lite'' olarak değil; ''Galaxy Pocket Duos'' olarak isimlendirilmiş.
103.9 mm x 57.9 mm x 12.98 mm ebatlarında ve 103 gram ağırlığında dizayn edilerek, büyük akıllı telefonlardan kaçınanları hedef alan Galaxy Pocket Duos'un, alt segmentte konumlandırıldığını söyleyebiliriz. 832 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli işlemciyi ve Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini taşıyan akıllı telefon, HSPA (HSDPA: 3.6 Mbps) alt yapısı veya Wi-Fi 802.11 b/g/n bağlantısı aracılığıyla internete bağlanabiliyor. Akıllı telefonda GPS alıcısı ile Bluetooth 3.0 ikilisi de unutulmamış.
2.8-inç boyutunda, 240 x 320 piksel (QVGA) çözünürlüğünde, 262.144 renk, dokunmatik kapasitif ekrana yer verilen akıllı telefonda, toplamda 3 GB dahili flash bellek bulunuyor. Dahili kapasiteyi, istediğiniz takdirde microSD kartlarla 32 GB'a kadar arttırabilme olanağı sunulmuş. Akıllı telefonun arka yüzündeki kamera ise 2 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor.
Galaxy Pocket Duos, 1200 mAh'lik bataryaya sahip. Batarya, 3G şebekesi göz önüne alındığında 370 saate varan bekleme süresi ve 360 dakikaya varan konuşma süresi sağlıyor. Samsung, akıllı telefonun çıkış tarihine veya fiyatına ilişkin herhangi bir bilgi vermemiş olsa da fiyatın maksimum 120 Euro olacağı tahmin ediliyor.
Çift sim kart destekli Samsung GT-S5302 Galaxy Pocket Duos resmiyet kazandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5045 kez okundu.
6 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim