Anlık Bildirim

Çocuğu ısıran timsah saldırı öncesi etrafında yüzerken GoPro'ya yakalandı

Batı Avustralya'da timsah tarafından saldırıya uğrayan 14 yaşındaki genç saldırı öncesi etrafında gezen timsahı GoPro ile farkında olmadan kayıt altına aldı. Detaylar haberimizde...
14 yaşındaki Cameron Timms ailesiyle birlikte gittiği Batı Avustralya'daki Moonshine Gorge'da yüzerken talihsiz bir şekilde çok yakın temas yaşadığı tatlı su timsahı tarafından ısırıldı.
The Kimberely Echo'ya konuşan Timms; "Suda grup olarak duruyorduk sonrasında ortadan yüzerken yanımda birşey hissettim." dedi. Neyse ki ciddi bir şekilde yara almayan Timms'in yalnızca dirsek ve göbeğinde delik yaraları oluşmuş. Isırılma sonrası kanadığını fark eden genç ilk başta bu durum karşısında şok olmuş ve ne olduğunu anlayamamış.
Su altındaki şeyleri kaydetmek için GoPro'sunu kullanan Timms farkında olmadan kendisine saldıran ve bir süre ailesinin etrafında gezinen timsahı da kameraya almış. Genç çocuğun yanında ailenin diğer üyeleri tarafından da hissedilen timsah, o an yüzenler arası kazara temaslar olarak düşünülmüş.
Olay sonrası Avustralya Müzesi tarafından da açıklama yapılırken bu durumun genelde utangaç ve insanlardan hızlıca uzaklaşan tatlı su timsahları için alışılmadık bir durum olduğu belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5209 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gopro, avustralya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim