Anlık Bildirim

Cyanogen ve Boxer mail işbirliğine gidiyor

Yazılım dünyasına CyanogenMod adındaki bağımsız ROM'ları ile giriş yapan Cyanogen ekibi kısa sürede güncellemeden mahrum kalan akıllı telefon kullanıcılarının ümidi haline gelmiş ve güncel Android sürümlerini bir şekilde eski telefonlara da sunmayı başarmıştı.
Geçtiğimiz yıl şirketleşme yolunda önemli bir adım atan Cyanogen; One Plus, Micromax ve Alcatel ile işletim sistemi işbirliğine başlamıştı. Şirket projeleri kapsamında geliştirdiği resmi işletim sistemini Cyanogen OS olarak ayıran firma, CyanogenMod ile Android kullanıcılarına hitap etmeye devam ediyor.
Google ile rekabet etmek gibi bir ideali olan Cyanogen bu konuda adımlar atmaya devam ediyor. Firma son olarak popüler mail istemcisi Boxer geliştiricileri ile bir anlaşma imzaladığını duyurdu.
Anlaşmaya göre Boxer mail istemcisi Cyanogen OS için varsayılan mail uygulaması olacak ve gelecekte Cyanogen OS ile çalışacak cihazlarda da önyüklü olarak gelecek. Ancak CyanogenMod sürümleri bu kapsamın dışında kalacak.
İlk etapta One Plus One, Micromax Yureka ve Alcatel One Touch Hero 2+ modellerine Boxer uygulamasının sunulması bekleniyor. Bölgesel anlamda önemli satışlar yapan bu firmalar sayesinde Cyanogen OS ve dolayısıyla Boxer da kullanıcı veritabanını genişletmeyi amaçlıyor.
Yeni uygulama Cyanogen Email adını alacak ancak altyapı Boxer tarafından sunulacak. Material Design çizgilerine sadık kalacak olan uygulama kullanıcılara Boxer Pro sürümünün tüm özelliklerini sunacak. En büyük avantajı ise Gmail, Microsoft Exchange pek çok hesaba aynı anda erişim sağlaması olarak dikkat çekiyor.
Bunun yanında Cyanogen Mail uygulaması sürükleme ile çeşitli fonksiyonlara erişim, bildirim sesleri, entegre yapılacaklar yönetimi, Evernote, Box, Dropbox gibi platformlarla entegrasyon şeklinde diğer özelliklere de sahip.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim