Anlık Bildirim

DC’nin yeni süper kahraman dizisi Stargirl’ün müzikleri Türk besteciye emanet

İstanbul doğumlu besteci Pınar Toprak, DC'nin Stargirl dizisinin müziklerini besteleyecek. Pınar Toprak daha önce Captain Marvel, Krypton, Justice League ve Fornite için beste yazmıştı.

DC’nin yeni süper kahraman dizisi Stargirl’ün müzikleri Türk besteciye emanet Tam Boyutta Gör

Marvel evreninin ilk solo kadın süper kahraman filmi Captain Marvel’ın müziklerini besteleyen Pınar Toprak, şimdi de DC ile yeni bir anlaşmaya imza attı. DC’nin yeni kadın süper kahraman dizisi Stargirl’ün müziklerini Pınar Toprak besteleyecek. Toprak, daha önce DC evreninde Krypton'un tüm müziklerini ve Justice League'in ek müziklerini bestelemişti.

Pınar Toprak, dün katıldığı bir podcast yayınında Stargirl’ün müziklerini bestelediğini duyurdu. Stargirl, 2020 yılında DC’nin kendi medya platformu DC Universe’da yayınlanacak.

 

İstanbul doğumlu Toprak, film ve dizi müziği bestelemenin yanında oyun müzikleri de hazırlıyor. Fortnite 3. sezon ve Ninety-Nine Nights müziklerine imza attı. Pınar Toprak’ın bestelediği müzikler, bugüne kadar yapımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Marvel ve DC evrenindeki yeni başka filmlerde de Toprak’ın imzasının olacağı ifade ediliyor.

Stargirl dizisinin başrol görevini Brec Bassinger üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Anjelika Washington, Joel McHale, Henry Thomas ve Giancarlo Esposito gibi ünlü isimler yer alıyor.

Dizide Courtney Whitmore’un isimli lise öğrencisinin maceralarını izleyeceğiz. Courtney, üvey babasının bir dönem süper kahramanlarla birlikte çalıştığını keşfedecek. İnsanların yardıma muhtaç olmasından dolayı babasının birlikte çalıştığı süper kahramanları göreve çağıracak ve kendisi de bu ekibin bir parçası olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6012 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Müzik, beste ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim