Anlık Bildirim

DDR4 belleklerde yeni hız rekoru

MSI bünyesindeki hız aşırtma uzmanı Kovan Yang, HyperX Predator DDR4 bellekler kullanarak yeni dünya rekorunun sahibi oldu. Önceki rekor G.skill belleklerle Toppc’ye aitti.

Bu yıl DDR4 bellek tarafında ardı ardına hız rekorlarının kırıldığına şahit olduk. Computex 2019 fuarında G.Skill Trident Z belleklerle kırılan hız rekorunun üzerinden çok geçmeden yeni bir rekor haberi daha geldi.

Yeni rekor

MSI yaptığı açıklamada kendi bünyelerindeki hız aşırtma uzmanı Kovan Yang tarafından HyperX Predator DDR4 belleklerde yeni hız rekoru kırıldığını duyurdu. Kovan Yang rekoru 5902MHz seviyesine çıkardı.

Hız aşırtma testlerinde Intel Core i9-9900K işlemci, MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC anakart ve çok esnek 31-63-6363-2 zamanlamasına sahip 8GB tek kanal bellek kullanıldı. Toppc de yine MPG Z390I GAMING EDGE AC anakart ile 5886MHz seviyesine çıkmayı başarmıştı.

Bellek modüllerinde kırılan hız rekorları aslında bir frekans rekabetinden ziyade markaların belleklerinin ne kadar dayanıklı bileşenlerden oluştuğunu göstermek adına önem taşıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim