Anlık Bildirim

DH+ Haziran Sayısı Yayında!

DH+’ın yeni Haziran sayısı yayında. Yine dopdolu bir içerik ile sizleri bekleyen bu sayıyı hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan ve tabletlerden okuyabilirsiniz.
DH+ Haziran Sayısı Yayında! Tam Boyutta Gör


DH+’ın yeni Haziran sayısı yayında. Yine dopdolu bir içerik ile sizleri bekleyen bu sayıyı hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan ve tabletlerden okuyabilirsiniz.

Haziran sayısında yine çok dolu bir içerik ile karşınızdayız. Bu kez kapağımıza sıcağı sıcağına iOS 8’i taşıdık. Çok önemli yenilikleri beraberinde getiren yeni sürüm hakkında bilmeniz gereken dikkat çekici yenilikleri ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştık. Ayrıca çok konuşulan Soma’daki madem faciasına kendi üslubumuzla yaklaştık ve dünyadaki modern maden teknolojileri nelermiş, hangi ülkelerde ne gibi yasal zorunluluklar söz konusu sizleri için araştırdık.

Otomobil dünyasında Muharrem Gökçe, öne çıkan gelişmelerin yanı sıra Renault Captur testini gerçekleştirdi. Ayrıca benzinli downsize motorların performans – tüketim verimliliğinde en iyilerini araştırdık ve sizler için bir TOP 5 hazırladık. Otomobil dünyasının atom karıncaları bu listede sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra Skoda’nın spor görünümlü aile aracı Rapid Spaceback analizini ve TSI motorlu, DSG vitesli Volkswagen Tiguan hakkında kapsamlı birer yazıyı da yine iç sayfalarda bulacaksınız.

Vizyona girmeye hazırlanan filmler radarımızda ise bu kez Pompeii, Interstellar ve Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı adlı yapımlar var. Erhan Tan’ın uzun bir araştırma sonucu kaleme aldığı ve yaz ayları için çekilen yepyeni diziler de bu sayının önemli konuları arasında yer alıyor.

Android, iOS ve Windows Phone için derlenmiş oyun ve uygulamalar, NASA ve MIT işbirliği ile hazırlanan ve Ay’a hatta Mars’a kadar ulaşabilen kablosuz geniş bant internet teknolojisinin detayları, ülkemizde kurulması planlanan ve dünyanın en büyüklerinden olacak güneş enerji santrali projesi ve daha birçok özel konu, Haziran sayısında sizlerle!

DH+’ı AppStore’dan iPad'e, iPhone'a ve iPod Touch’a aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

https://itunes.apple.com/tr/app/dh+/id785634862?l=t&mt=8

Android uygulamasını tabletlere ve akıllı telefonlara aşağıdaki bağlantıdan yükleyebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dhplus.android

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1477 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, ipad dergi ve
2 etiket daha dh donanimhaber dergi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim